حمیدرضا فلاح

حمیدرضا فلاح

حمیدرضا فلاح تفتی

پیام سردار غفاری به مناسبت دومین سالگرد شهادت فرزندش

تعداد بازدیدها: 5,765 مشاهده

بسم الله الرحمن الرحيم

خداوندا دل سپردن به تو و كنده شدن از ما سوي الله ، و دلبستن به قرآن و عترت اهل بيت نبوتت عليهم صلوات الله كه آينه جمال و جلالند ، چه شهد شيريني است كه تنها نصيب خاصان درگهت گشته و آنرا با همه دنيا و ما فيها معاوضه نكرده و نمي كنند.

چه سرها بخاطر اين سرسپردگي بر نيزه شد، و چه قلبها آماج تيرها گشت و پاره پاره شد و بخون تپيد، ليك از ذكر تو باز نماند. چه دستها قلم شد، اما از دامان وحدانيت كبرياييت جدا نگشت و چه پاها پر آبله گرديد و از راه تو باز نياستاد. چه ميثم ها به دار كشيده شدند و دست از سرداري برنداشتند و چه حبيبها و مسلم ها سپر بلا گشته و پنجره آبشار خون شدند و دست از حمايتت برنداشتند.

حمد و سپاس خداي را كه ملت بزرگ ما در پناه ولايت علي بن موسي الرضا عليه آلاف التحيه والثناء، يكي پس از ديگري امتحانات و ابتلائات خفي و جلي را پشت سر گذاشت و چون سرداران و آيينه داران حريم حرمت جبروتيت، دلدادگان علوي و تر دامنان حسيني و ره پويان مهدوي، هرگز دچار حيرت و سردرگمي نشدند، چرا كه طريقت و حقيقت و شريعت ما هرگز گم شدني نيست و پرتو انوار نوراني ولايت مولايمان حضرت بقيه الله الاعظم ارواحنا فداه سرتاسر آن را چون روز روشن، آفتاب عالمتاب است و ولايت مطلقه فقيه نيز، آيينه گردان آن ذوات مقدسه و نگهبان حريم بندگي و عبوديت بوده و هست.

شهيد حسين غفاري كه 27 مرداد سالگرد شهادت اوست، در ماه مبارك رمضان دو سال پيش (1389 – 1431) پس از چهار سال نبرد با اشرار و گروهكهاي ضد انقلابي و افراطي و خون آشام شرق كشور در كسوت سرباز گمنام امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف، عاشقانه به آغوش معشوق پر كشيد و پدري پير، خسته و دلشكسته را با انبوهي از نامرديها و ناجوانمرديها تنها گذاشت، تنها يكي از كوچكترين آن سرداران ولايتمدار بود كه در پرتو نوراني ولايت محمد و آل محمد صلوات الله عليهم اجمعين و ولايت مطلقه فقيه يك شبه ره صد ساله پيمود و چون نورافكني روشنگر راه عاشقان سر از پانشناخته حريم دوست گشت.

آنچه حسين عزيز را به اين سرعت و در عنفوان جواني رزمنده اي شجاع، عاشقي دلسوخته و مجاهدي كم نظير ساخت از چند چيز خارج نبوده كه اگر هركس، خصوصاً جوانان و نوجوانان  به آن تمسك جويند قطعاً به حريم خلوتش راه خواهد يافت.

اولين عامل موفقيت اين سرباز بسيجي راه ولايت، رعايت حلال و حرام الهي بود كه من بارها به آن غبطه خورده و  مي خورم.

دومين سبب پركشيدن يك انسان زميني به آسمان آشنايي، معرفت، محبت و مودت به آستان مقدس اهل بيت و توسل دائمي به آن ذوات مقدسه خصوصاً حضرت اباعبدالله الحسين و مادر پهلو شكسته همه ما حضرت فاطمه زهرا عليهم السلام بود. زيارت عاشوراي حسين عزيز كه در سالهاي آخر زندگي حتي به روزي دو بار هم مي رسيد، موجب حيرت دوستان و بستگان بود .

سومين و شايد مهمترين علت سبقت نوجواني كم سن و سال از پيران راه رفته و دلخسته گرديد، شناخت، محبت و اطاعت محض از مولايمان مقام معظم رهبري روحي فداه بود كه يك لحظه ذكر نامش از لبان آن شهيد سعيد بر نيافتاد.

و چهارمين راهنماي طريقت آن سعيد في بطن الله خدمت به مردم خصوصاً كسانيكه با سيلي صورت خويش را سرخ نگه مي دارند، از فرط فقر و نداري مي سوزند و مي سازند بود كه حسين و دوستانش مخفيانه آنها را مي يافتند و از اندك بهره دنيايي خود آنها را هم بهره مند مي ساختند . طوري كه بعد از شهادتش توانستند او را بشناسند.

و نهايت اينكه آنچه مرا تا روز قيامت شرمنده او كرده و بي تاب تكرار يكبارش، احترام، محبت و عشق عجيب به پدر و مادر و خواهرانش بود .

خداوندا ترا بخاطر همه محبتها و عناياتي كه در حق من و خانواده ام فرموديد مي ستايم، خود شاهدي كه ذكر شب و روز ما اين بوده و هست كه :

خدايا! دل ما را مالا مال از عشق خودت و اهل بيت پيامبر عليهم السلام گردان و محبت غير خودت و اهل بيت را از دل همه ما بيرون كن.

آمين يا رب العالمين

محمّد غفاری نژاد

حمیدرضا
موضوعات: سیاست, متفرقه, مذهب
مطالب مرتبط
  • عنایت امام زمان به روضه حضرت اباالفضل

    عنایت امام زمان به روضه حضرت اباالفضل

    اين تشرّف از مهم‏ترين و روح‏ افزاترين رويدادهاى زندگانى مرحوم فشندى (ره) است. تشرّف حاضر، به‏ سبب بعضى از جنبه ‏هاى منحصر به فرد كه به برخى از آنها اشاره خواهد شد مورد توجه تعداد زيادى از شيفتگان امام عصر (علیه السلام) مى ‏باشد. آيت الله ناصرى دولت‏ آبادى ماجراى اين تشرّف را خود، مستقيما از زبان حاجى شنيده و در كتاب «آب حيات» آورده است. همچنين جناب قاضى زاهدى نيز آن را از زبان خود آن مرحوم شنيده و در كتاب خود نقل كرده است. ما اينك تلفيق دو روايت را جهت تتميم آن، براى خوانندگان محترم مى ‏آوريم. حاج محمد على فشندى تهرانى مى ‏گويد: سال اولى كه به «مكه مكرمه» مشرّف شدم، از خداى مهربان در آنجا خواستم كه توفيق دهد تا در سال‏ هاى بعد نيز، تا بيست سفر به مكّه بيايم تا شايد اميرالحاج و

    … ادامه مطلب …

  • ماجرای توسل به حضرت اباالفضل و شفای چشم یکی از علما

    ماجرای توسل به حضرت اباالفضل و شفای چشم یکی از علما

    آیت الله العظمی شبیری زنجانی (دام ظله) در جلد سوم کتاب «جرعه ای از دریا» می نویسد: مرحوم حاج میرزا فخرالدین جزایری فرزند آسید علی جزایری است که از علمای درجه اول تهران بود و این قضیه را ایشان نقل می ‌کرد که یک وقت ناراحتی چشم پیدا کردم. پیش دکتر امین الملک (که زمانی وزیر بهداری بود) رفتم. وی متخصص چشم و اولین چشم پزشک تهران بود و بعدا به دکتر مرزبان لقب پیدا کرد. دکتر امین الملک چشمم را عمل کرد. حاج میرزا فخرالدین می‌ گفت: من از حاج آقا جمال اصفهانی ـ برادر حاج آقا نورالله و آقا نجفی اصفهانی ـ شنیده بودم که خواندن این ابیات برای توسل به حضرت اباالفضل العباس علیه السلام خیلی مؤثر است: ای ماه بنی هاشم خورشید لقا عباس ….. ای نور دل حیدر شمع شهدا عباس از محنت و درد وغم

    … ادامه مطلب …

  • شب قدر شب گناه نیست!

    شب قدر شب گناه نیست!

    صاحب کتاب «ابوب الجنان» که کتاب بسیار پربار و نایابی است می نویسد: جوان بی تقوایی که به خیر و سعادت خود در زندگی اهمیتی نمی داد و ملاحظه چیزی را نمی کرد، بر اثر چشم چرانی به دختری دل بسته بود، ولی آن دختر تن به خواسته نامشروع او نمی داد. شبی از شب های قدر که وقت بیداری و مناجات و قرآن و گریه و درد دل با خداست و مردم همگی در مساجد و مجالس احیاء جمع شده بودند، این جوان که دیده بود والدین آن خانم زودتر از منزل خارج شده اند راه را بر این دختر که قصد داشته به تنهایی مسیر بین خانه و مسجد را طی کند بست. دختر که دید کاری از دستش ساخته نیست در پاسخ به خواسته آن جوان گفت: امشب شب احیاء و شب گرفتن برات است. آیا انصاف

    … ادامه مطلب …

  • سفارش امام زمان در نیکی به پدر

    سفارش امام زمان در نیکی به پدر

    آقای سید محمد موسوی نجفی معروف به هندی که از اتقیای علما و ائمه ی جماعت حرم امیرالؤمنین علیه السّلام است نقل کرد از جانب شیخ باقر فرزند شیخ هادی کاظمینی مجاور نجف اشرف و ایشان از شخص مورد اعتمادی که به دلاکی اشتغال داشت. آن شخص را پدر پیری بود که هیچ گونه کوتاهی نسبت به خدمتگزاری او نمی کرد، حتی خودش برای او آب در مستراح می برد و منتظر می شد تا خارج شود و به مکانش برساند. پیوسته ملازم خدمت او بود، مگر در شب چهارشنبه که به مسجد سهله می رفت و در آن شب به واسطه ی اعمال مسجد سهله و شب زنده داری در آنجا، از خدمت معذور بود؛ ولی پس از مدتی ترک کرد و دیگر به آنجا نرفت. از او پرسیدم: ـ چرا رفتن به مسجد سهله را ترک کردی؟ گفت:

    … ادامه مطلب …

  • دستور آیت الله بهجت برای پیدا شدن گمشده

    دستور آیت الله بهجت برای پیدا شدن گمشده

    شاید این مطلب برای برخی از بینندگان تعجّب آور باشد که حتی برای پیدا کردن وسایل گمشده دستور و رهنمودی وجود داشته باشد اما بارها خودم یا خانواده ام وسایل و یا اشیاء گرانبهائی گم کرده ایم و با توسل به این دستور مرحوم آیت الله بهجت (رضوان الله تعالی علیه) گمشده های خود را پیدا کرده ایم! بنده اطمینان دارم اگر کسی با عقیده به این دستور عمل کند یقیناً به مقصود خود خواهد رسید. آیت الله محمدی ری شهری در کتاب «زمزم عرفان»، دستور مرحوم آیت الله بهجت (رضوان الله تعالی علیه) را اینگونه عنوان کرده اند: آیت الله بهجت در دیداری فرمودند: «أَصْبَحْتُ فی أَمانِ الله، أَمْسَیْتُ فی جِوارِ اللهِ»[1] هفت بار، برای پیدا کردن گمشده خوب است. یکی می گفت[2]: با کسی کار داشتم. نه اسمش را می دانستم و نه جایش را. از صبح تا

    … ادامه مطلب …

  • آیا می دانی روز عاشورا با من چه کردند؟!

    آیا می دانی روز عاشورا با من چه کردند؟!

    مرحوم سیّد محمدابراهیم قزوینی (متوفی1360 ه.ق) در صحن مطهّر حضرت اباالفضل علیه السّلام امام جماعت بودند و مرحوم آقا شیخ محمدعلی خراسانی (متوفی 1383) که واعظی بی نظیر بود، بعد از نماز ایشان منبر می رفت. یک شب، مرحوم واعظ خراسانی مصیبت حضرت اباالفضل علیه السّلام را خوانده و از اصابت تیر به چشم مقدّس آن حضرت یاد کرده بود. مرحوم قزوینی، که سخت متأثّر شده و بسیار گریه کرده بود، به ایشان گفته بود: چنین مصیبت های سخت را که سند خیلی قوی هم ندارد چرا می خوانید؟! شب در عالم رؤیا به محضر مقدّس حضرت اباالفضل علیه السّلام مشرّف شده بود، آقا خطاب به ایشان فرموده بود: سیّد ابراهیم! آیا تو در کربلا بودی که بدانی روز عاشورا با من چه کردند؟! پس از آنکه دو دستم از بدن جدا گردید، سپاه دشمن مرا تیر باران کردند، در

    … ادامه مطلب …

  • 4 نظر برای این مطلب
  • الف.ای
    مهر 7ام, 1391 در 5:20 ب.ظ

    با سلام.خواهش میشه اگر شناخت از این شهید دارید؛بیش تر در موردشان بنویسید چرا به فرموده امامِ عزیزمان شهدا شمع چراغ بشریتند.

      [پاسخ]

      الف.ای
      مهر 8ام, 1391 در 0:25 ق.ظ

      با عرض سلامِ مجدد. بنده به تازگی شروع به نوشتن در دفترم کردم،منت میذارید اگر دفتر حقیر را ورق بزنید.
      باید عرض کنم که آدرسِ شما را لینک کردم تا ان شاالله این ارتباط مستمر باشد.
      یادداشتی در رابطه با ماهواره در دفترم دارم که اگر مطالعه بفرمائید و نظرتون رو ابراز کنید باعث شعفِ حقیر خواهد شد.
      التماس دعا.

        [پاسخ]

        ايرج اكبري
        آذر 25ام, 1392 در 8:28 ق.ظ

        شرمنده حاجي امروز دانستم تسليت ميگويم.

          [پاسخ]

          مجتبی کارگر
          خرداد 24ام, 1394 در 4:42 ب.ظ

          با سلام استاد عزیز
          داشتن پدری بزرگوار چون شما استاد عزیز لیاقت شهادت را هم نیز به دنبال دارد.
          آرزوی سعادت روز افزون را برای شما از خداوند تعالی خواهانم.

            [پاسخ]

          • نظر بدهيد
          • نام:
            ایمیل:
            وبسایت:





            استفاده از مطالب وبگاه ما با ذکر منبع بلامانع می باشد
            Copyright © 2014 - 2015 Hr-Fallah.ir
            Designer : Mohammad Rafiei