حمیدرضا فلاح

حمیدرضا فلاح

کارشناس دینی و مشاور خانواده

به واسطه او رحمتم را فرو فرستادم

تعداد بازدیدها: 2,665 مشاهده

در دوران حضرت موسی ـ علی نبیّنا و آله و علیه السلام ـ در بنی اسرائیل قحطی شدیدی پیدا آمد. مؤمنین برای طلب باران هفتاد مرتبه دست به دعا برداشتند، امّا دعایشان به اجابت نرسید.

شبی موسی بن عمران ـ علی نبیّنا و آله و علیه السلام ـ به کوه طور رفت و بعد از مناجات و گریه زیاد عرض کرد: پروردگارا! اگر مقام و منزلت من نزد تو بی ارزش شده، از تو می خواهم به مقام پیامبری که وعده دادی در آخر الزمان مبعوث کنی، باران رحمتت را بر ما نازل فرما!

خطاب آمد: ای موسی! مقام و منزلت تو نزد ما بی ارزش نشده، ولی در میان شما شخصی است که مدت چهل سال آشکارا معصیت مرا می کند، اگر او را از میان خود بیرون کنید، من باران رحمتم را بر شما نازل می کنم.

موسی ـ علی نبیّنا و آله و علیه السلام ـ در میان بنی اسرائیل فریاد برآورد: ای بنده ای که چهل سال معصیت پروردگار می کنی، از میان ما بیرون برو، تا خداوند باران رحمتش را بر ما نازل کند. آن مرد گناهکار ندای حضرت را شنید، فهمید او مانع نزول رحمت الهی است، با خود گفت چه کنم؟ اگر بمانم خداوند باران رحمت نمی فرستند و اگر از میان آنها بیرون بروم، مرا می شناسند و آبرویم می رود.

عرض کرد: خداوندا! می دانم که از روی جهل و نادانی معصیت تو را کرده ام، حال به درگاه با عظمتت آمده ام، در حالی که از گذشته خویش پشیمانم، توبه ام را قبول کن و رحمتت را از این جماعت منع مکن.

هنوز سخنش تمام نشده بود که ابری ظاهر شد و باران زیادی بارید.

حضرت موسی ـ علی نبیّنا و آله و علیه السلام ـ عرض کرد: تو باران رحمت بر ما نازل کردی در حالی که کسی از میان ما نرفت، خطاب رسید: ای موسی! همان کسی که برای او رحمتم را از شما قطع کردم حال به واسطه او رحمتم را فرو فرستادم. عرض کرد: خداوندا! آن بنده ات را به من نشان بده، خطاب آمد: من او را در حالی که چهل سال آشکارا گناه می کرد رسوا نکردم، حال که توبه کرده مفتضحش کنم؟![1]


[1] . گناه و توبه ـ پرسش و پاسخ های دانشجویی، ج40ـ ، ص89.

حمیدرضا
موضوعات: مذهب
مطالب مرتبط
  • محبوب‌ترین بنده خدا کیست؟ داستان شگفت‌انگیز دیدار حضرت موسی (ع) در ساحل دریا

    محبوب‌ترین بنده خدا کیست؟ داستان شگفت‌انگیز دیدار حضرت موسی (ع) در ساحل دریا

    «داستان شنیدنی و آموزنده دیدار حضرت موسی (ع) با محبوب‌ترین و عابدترین بنده خدا به نقل از استاد عالی. همراه با متن عربی حدیث، ترجمه و آدرس دقیق منابع معتبر.»

  • پاسخ امام رضا به آیت‌الله بهجت درباره پناه آوردن به اهل‌بیت

    پاسخ امام رضا به آیت‌الله بهجت درباره پناه آوردن به اهل‌بیت

    داستان شنیدنی گله‌مندی آیت‌الله فهری از آیت‌الله بهجت و روایت راز ۱۰ عنایت خاص امام رضا (ع) به نقل از حجت‌الاسلام عالی را در این مطلب بخوانید.

  • روش‌های سه گانه قرائت زیارت عاشورا و آثار زیارت سیدالشهدا در کلام معصومین

    روش‌های سه گانه قرائت زیارت عاشورا و آثار زیارت سیدالشهدا در کلام معصومین

    در این سخنرانی به بررسی آداب و ۳ روش صحیح قرائت زیارت عاشورا، فضائل و آثار مداومت بر آن، داستان‌های شگفت‌انگیز از عنایت امام حسین (ع) به زائران (داستان همسر اشرف آهنگر و شهید سید احمد پلارک) و روایات معصومین (ع) درباره جایگاه زائران کربلا پرداخته شده است.

  • رازی که از شب زفاف پنهان ماند و نجف را از خشکسالی نجات داد

    رازی که از شب زفاف پنهان ماند و نجف را از خشکسالی نجات داد

    داستان تکان‌دهنده و واقعی دعای قهوه‌چی و شیخ جعفر کاشف‌الغطاء. راز مکتوم شب زفاف که خشکسالی بزرگ نجف را به باران رحمت تبدیل کرد.

  • سیلی خادم حرم به حضرت اباالفضل العباس

    سیلی خادم حرم به حضرت اباالفضل العباس

    جناب سلالة السادات آقای سید مصطفی مستجاب الدعوة، که قبلا نیز چند کرامت از ایشان نقل کردیم، به نقل از پدرشان، مرحوم سید تقی مستجاب الدعوة (کفشدار حرم حضرت عباس علیه‌السلام) آورده‌اند: عربی بادیه‌نشین بچه‌اش مریض می‌شود. با پای برهنه، دوان دوان، به کربلا آمده و خود را به حرم مطهر حضرت قمر بنی‌هاشم علیه‌السلام می‌رساند و در مقابل ضریح مطهر قرار می‌گیرد. یکی از خدام، عرب را با پای برهنه و خون‌آلود و کثیف کنار ضریح می‌بیند، لذا سیلی محکمی به عرب میزند و می‌گوید: تو رعایت ادب را نکرده‌ای! اینجا جای بسیار حساس و بااهمیتی است، نباید این طور بی‌مبالاتی کرد و خلاصه، به زائر عرب توهین بسیار می‌کند. عرب اشاره به ضریح کرده می‌گوید: یا اباالفضل علیه‌السلام، من خیال کردم اینجا خانه‌ی شما است، ولی حالا میبینم این شخص است که در آن، امر و نهی می‌کند.

    … ادامه مطلب …

  • عنایت امام زمان به روضه حضرت اباالفضل

    عنایت امام زمان به روضه حضرت اباالفضل

    اين تشرّف از مهم‏ترين و روح‏ افزاترين رويدادهاى زندگانى مرحوم فشندى (ره) است. تشرّف حاضر، به‏ سبب بعضى از جنبه ‏هاى منحصر به فرد كه به برخى از آنها اشاره خواهد شد مورد توجه تعداد زيادى از شيفتگان امام عصر (علیه السلام) مى ‏باشد. آيت الله ناصرى دولت‏ آبادى ماجراى اين تشرّف را خود، مستقيما از زبان حاجى شنيده و در كتاب «آب حيات» آورده است. همچنين جناب قاضى زاهدى نيز آن را از زبان خود آن مرحوم شنيده و در كتاب خود نقل كرده است. ما اينك تلفيق دو روايت را جهت تتميم آن، براى خوانندگان محترم مى ‏آوريم. حاج محمد على فشندى تهرانى مى ‏گويد: سال اولى كه به «مكه مكرمه» مشرّف شدم، از خداى مهربان در آنجا خواستم كه توفيق دهد تا در سال‏ هاى بعد نيز، تا بيست سفر به مكّه بيايم تا شايد اميرالحاج و

    … ادامه مطلب …

  • 3 نظر برای این مطلب
  • میلاد
    مرداد 22ام, 1390 در 10:07 ب.ظ

    سلام حاج آقا وب ساییتون عالیه از این مطلبتون هم فیض بردم اجرتون با آقا امام زمان (عج)

      منتظر
      شهریور 9ام, 1390 در 4:54 ب.ظ

      سلام.حاج آقا خداقوت.
      خیلی خوبه که این جوری با جوونا رابطه برقرار می کنید.واقعا خدا اجرتون بده.
      از سایت حاج آقا دهقان اومدم اینجا.
      من لوگوتون رو قرار دادم.
      ان شاء الله پاینده وکربلایی باشید.
      یاعلی

        اسفندیاری
        آذر 25ام, 1390 در 6:35 ب.ظ

        گاهی با خودم میگم خوبه که هنوز آدمای خوب بین ما هستند. ممنون از این که امام زمان رو با مطالبتون شاد می کنید. التماس دعا

        • نظر بدهيد
        • نام:
          ایمیل:
          وبسایت:





          استفاده از مطالب وبگاه ما با ذکر منبع بلامانع می باشد
          Copyright © 2014 - 2015 Hr-Fallah.ir
          Designer : Mohammad Rafiei